Njihu me një Badoo të ri

Njerëz në të gjithë botën na janë bashkuar tashmë!
Këtu në Badoo ne besojmë se ekziston një njeri special për secilin. Ne jemi bërë rrjeti më i madh social i njohjeve të reja në botë sepse kemi krijuar mjetet më të mira për të lidhur njerëzit.
Vitet e shumta të eksperiencës na kanë dhënë informacione shumë të vlefshme që na ndihmojnë në zgjidhjen e sfidave të mëdha në hapësirën e njohjeve të reja, sidomos çështjet lidhur me privatësinë, mbrojtjen dhe sigurinë. Kjo na ka mundësuar që të jemi përpara të tjerëve dhe të fokusohemi në inovacion, duke shpikur shumë nga karakteristikat standarte sot, si kombinimi sipas vendndodhjes.
Po rritemi shumë shpejt, dhe duam të na bashkohesh edhe ti